Bönsoppa med savoykål

RÖSTA PÅ RECEPTET (15)

(15)
30min

Zuppa di verze con fagioli - Savojkålen bidrar med sin smak, konsistens och färg i denna goda bönsoppa!

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
stor morot, fint tärnad
1
selleristjälk, fint tärnad
1
liten gul lök, finhackad
1
vitlöksklyfta, finhackad
100 g
pancetta, rimmat sidfläsk eller rimmad fläskbog, fint tärnad
1 msk
färsk salvia eller
1 tsk
torkad salvia
1 msk
färsk rosmarin, finhackad eller
½ tsk
torkad rosmarin
2 dl
vitt vin
8 dl
kyckling- eller grönsaksbuljong
2 burkar
Zeta Cannellinibönor, avrunna
4 blad
savoykål, fint strimlade
1/2 dl
bladpersilja, hackad
salt
peppar

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.