Bönsoppa med savoykål

RÖSTA PÅ RECEPTET (18)

(18)

RÖSTA PÅ RECEPTET (18)

(18)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Zuppa di verze con fagioli - Savojkålen bidrar med sin smak, konsistens och färg i denna goda bönsoppa!

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
stor morot, fint tärnad
1
selleristjälk, fint tärnad
1
liten gul lök, finhackad
1
vitlöksklyfta, finhackad
100 g
pancetta, rimmat sidfläsk eller rimmad fläskbog, fint tärnad
1 msk
färsk salvia eller
1 tsk
torkad salvia
1 msk
färsk rosmarin, finhackad eller
½ tsk
torkad rosmarin
2 dl
vitt vin
8 dl
kyckling- eller grönsaksbuljong
2 burkar
Zeta Cannellinibönor, avrunna
4 blad
savoykål, fint strimlade
1/2 dl
bladpersilja, hackad
salt
peppar

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (18)

(18)
Tack!