Bönsoppa med savoykål

RÖSTA PÅ RECEPTET (22)

(22)

Vad tycker du?

30min 18 ingredienser

Zuppa di verze con fagioli – Savojkålen bidrar med sin smak, konsistens och färg i denna goda bönsoppa!

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
stor morot, fint tärnad
1
selleristjälk, fint tärnad
1
liten gul lök, finhackad
1
vitlöksklyfta, finhackad
100 g
pancetta, rimmat sidfläsk eller rimmad fläskbog, fint tärnad
1 msk
färsk salvia eller
1 tsk
torkad salvia
1 msk
färsk rosmarin, finhackad eller
½ tsk
torkad rosmarin
2 dl
vitt vin
8 dl
kyckling- eller grönsaksbuljong
2 burkar
Zeta Cannellinibönor, avrunna
4 blad
savoykål, fint strimlade
1/2 dl
bladpersilja, hackad
salt
peppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (22)

(22)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Vårmiddagar i maj

Måndag
Måndag
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Tisdag
Tisdag
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Onsdag
Onsdag
Pastasallad med pesto och parmesan
Pastasallad med pesto och parmesan
Torsdag
Torsdag
Sparrissallad med lax och mozzarella
Sparrissallad med lax och mozzarella
Fredag
Fredag
Burrata med pesto och tomatsallad
Burrata med pesto och tomatsallad
Lördag
Lördag
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Söndag
Söndag
Fetaostbiffar
Fetaostbiffar