Gazpacho

RÖSTA PÅ RECEPTET (258)

(258)
30min
Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Kall tomatsoppa, lika god till lunch som till förrätt. Enkel att göra och lätt att förbereda, låt den gärna stå i kylen över natten, då tar smakerna ihop perfekt.

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
salt
svartpeppar
2
röda paprikor, i mindre bitar
1
gurka, skalad och i mindre bitar
1/2
rödlök, hackad
1/2
vitlöksklyfta, hackad
2 dl
vatten
1/2
röd chilipeppar, hackad
Till servering

Gör så här

Tips!

Du behöver inte sila soppan om du vill ha den lite matigare och mustigare.

Kommentera

Göran

Synd att det inte går att skriva ut recepten utan bild. Dubbelt så mycket papper och flerdubbelt så mycket bläck är knappast ett bra miljöval…

Svarta Natten

Det går alldeles utmärkt att skriva ut recepten utan bilder.
Bara att markera texten, kopiera, klistra in i ordbehandlingsprogram och skriva ut.

Bli inspirerad av Zeta

En 50-årig smakresa

I år firar vi 50 år av goda smakupplevelser.

Besök Zetas jubileumssajt

Spaghetti med ugnsbakad fetaost och tomater

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Följ oss på våra sociala kanaler

NYHET! Tunna crostini

Animal welfare

Zeta animal-welfare märkning betyder att varan kommer från en gård med djurvälfärdsprogram. Det innebär att kraven är tuffare än EUs lagstiftning.

Läs mer om animal welfare

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.