Gazpacho

RÖSTA PÅ RECEPTET (207)

(207)
30min

Kall tomatsoppa, lika god till lunch som till förrätt. Enkel att göra och lätt att förbereda, låt den gärna stå i kylen över natten, då tar smakerna ihop perfekt.

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
salt
svartpeppar
2 burkar
2
röda paprikor, i mindre bitar
1
gurka, skalad och i mindre bitar
1/2
rödlök, hackad
1/2
vitlöksklyfta, hackad
2 dl
vatten
1/2
röd chilipeppar, hackad
Till servering

Gör så här

Tips!

Du behöver inte sila soppan om du vill ha den lite matigare och mustigare.

Kommentera

Göran

Synd att det inte går att skriva ut recepten utan bild. Dubbelt så mycket papper och flerdubbelt så mycket bläck är knappast ett bra miljöval…

Bli inspirerad av Zeta

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Vinn hushållsmaskiner från Smeg

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.