Krämig fisksoppa

RÖSTA PÅ RECEPTET (168)

(168)

RÖSTA PÅ RECEPTET (168)

(168)

Vad tycker du?

40min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Smakrik och krämig fisksoppa med solmogna tomater, grillad paprika och torsk. Toppas med en färsk örtolja

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Örtolja
1 kruka
basilika
2 msk
vatten
Fisksoppa
1
purjolök
2
vitlöksklyftor, finhackade
1 burk
finkrossade tomater
1/2 frp
grillad paprika
4 dl
vatten
500 g
torsk, gärna färsk
salt
nymald svartpeppar
Till servering

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (168)

(168)
Tack!