Tillagningstid

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Skär fiskfiléerna i portionsbitar.

Vänd dem i lite olivolja och ställ i kylen.

Fräs morot, selleri, fänkål, lök och vitlök i resterande olivolja i en stor kastrull i några minuter utan att de får färg.

Tillsätt tomater, vitt vin och buljong.

Låt sjuda under lock i 20 minuter.

Smaksätt med salt och peppar.

Salta och peppra fiskbitarna.

Grilla dem i en grillpanna eller stek dem i ugnen, 175°C, i cirka 10 minuter.

Fördela fiskbitarna i djupa tallrikar.

Skeda över buljongen och servera med en klick tapenade.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Bli inspirerad av Zeta

Halloumi

Vill du veta mer om Zetas halloumi

Läs mer

Vinn resa till Italien!

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.