Tillagningstid

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Skär fiskfiléerna i portionsbitar.

Vänd dem i lite olivolja och ställ i kylen.

Fräs morot, selleri, fänkål, lök och vitlök i resterande olivolja i en stor kastrull i några minuter utan att de får färg.

Tillsätt tomater, vitt vin och buljong.

Låt sjuda under lock i 20 minuter.

Smaksätt med salt och peppar.

Salta och peppra fiskbitarna.

Grilla dem i en grillpanna eller stek dem i ugnen, 175°C, i cirka 10 minuter.

Fördela fiskbitarna i djupa tallrikar.

Skeda över buljongen och servera med en klick tapenade.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Fler goda recept för:

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.