Fisksoppa

RÖSTA PÅ RECEPTET (78)

(78)
40min

Zuppa di pesce - en god fisksoppa förgyller både vardag och fest. Toppa gärna soppan med tapenade av svarta oliver.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
600-800 g
blandade fiskfiléer, t ex lax, malurk, gös, lubb
1
morot, tärnad
2-3 stjälkar
blekselleri, tärnade
1
fänkål
1
stor gul lök, grovhackad
4
vitlöksklyftor, hackade
8 dl
fiskbuljong
salt
vitpeppar
Till servering

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.