Fisksoppa

RÖSTA PÅ RECEPTET (169)

(169)

RÖSTA PÅ RECEPTET (169)

(169)

Vad tycker du?

40min

Zuppa di pesce - en god fisksoppa förgyller både vardag och fest. Toppa gärna soppan med tapenade av svarta oliver.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
600-800 g
blandade fiskfiléer, t ex lax, malurk, gös, lubb
1
morot, tärnad
2-3 stjälkar
blekselleri, tärnade
1
fänkål
1
stor gul lök, grovhackad
4
vitlöksklyftor, hackade
1 frp
krossade tomater
8 dl
fiskbuljong
salt
vitpeppar
Till servering

Gör så här

1 kommentar

RÖSTA PÅ RECEPTET (169)

(169)
Tack!

Recept från kategorier