Fisksoppa

RÖSTA PÅ RECEPTET (150)

(150)

RÖSTA PÅ RECEPTET (150)

(150)

Vad tycker du?

40min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Zuppa di pesce - en god fisksoppa förgyller både vardag och fest. Toppa gärna soppan med tapenade av svarta oliver.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
600-800 g
blandade fiskfiléer, t ex lax, malurk, gös, lubb
1
morot, tärnad
2-3 stjälkar
blekselleri, tärnade
1
fänkål
1
stor gul lök, grovhackad
4
vitlöksklyftor, hackade
1 frp
krossade tomater
8 dl
fiskbuljong
salt
vitpeppar
Till servering

Gör så här

1 kommentar

RÖSTA PÅ RECEPTET (150)

(150)
Tack!
Lämna ett svar till Petra Stergel Avbryt svar