Ladda ner bild Spara Linssoppa med pesto Tack! RÖSTA PÅ RECEPTET (101) (101) RÖSTA PÅ RECEPTET (101) (101) Stäng Vad tycker du? Tack för din röst! Rösta Kommentera 30min Prenumerera på vårt nyhetsbrev Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka. Prenumerera på vårt nyhetsbrev Mustig linssoppa med tomater och pesto. Enkel och snabb soppa som mättar. Receptet är framtaget av Zeta. Prenumerera på vårt nyhetsbrev Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka. Prenumerera på vårt nyhetsbrev Ingredienser Gör så här Ingredienser Gör så här Ingredienser portioner 4 När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras. 2 vitlöksklyftor hackade 1/2 gul lök hackad 1/2 dl Extra jungfruolivolja Classico 1 frp Zeta Körsbärstomater 6 dl grönsaksbuljong vatten + tärning 1 tsk timjan 2 lagerblad 2 frp Gröna linser Ekologiska salt svartpeppar nymalen Till servering Pesto alla Genovese Extra jungfruolivolja Classico Gör så här Fräs vitlök och lök i rikligt med olivolja. Tillsätt tomater, buljong, timjan och lagerblad. Koka soppan i ca 10 minuter, lägg i de väl sköljda linserna och koka ytterligare ett par minuter. Smaka av med salt och peppar. Späd med lite buljong eller vatten om du tycker att soppa blivit för tjock. Klicka i lite pesto och ringla över olivolja och njut! Dela Skriv ut Spara 0 kommentarer RÖSTA PÅ RECEPTET (101) (101) Tack! Kommentera här! Avbryt svarNamn * E-postadress* Kommentar Δ
0 kommentarer
RÖSTA PÅ RECEPTET (101)
(101)