Fernandos toscanska bönsoppa

RÖSTA PÅ RECEPTET (7)

(7)
30min

Bönsoppa på Fernandos vis med den fina smaken av salvia och tomat

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 tsk
Ardita Tomatpuré tub
3 1/2 – 4 dl
kycklingbuljong
1 tsk
salt
peppar
Soffritto Di Cipolla
1
stor rödlök
1
stor vitlöksklyfta
15 blad
färsk salvia eller 1 1/2 tsk torkad
Till servering

Gör så här

Tips!

”Soffritto” kallas den bas på olivolja och grönsaker som används i det italienska köket till soppor, grytor, köttfärssåser med mera.
Normalt ingår vitlök, morötter och selleri. Till en soffritto di cipolla, används bara lök och vitlök.

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Tävla om fina grytor och stekpannor från Smeg

Upptäck piadina - Ett bröd, oändliga möjligheter!

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Välj klokt, välj animal welfare.

Vi på Zeta tror att de allra flesta vill göra hållbara val bara förutsättningarna finns. Därför har vi stuvat om i våra leverantörsled så att råvaran till Zeta Fuet samt Zeta Jamon Serrano (ambient) enbart kommer från gårdar med djurvälfärdsprogram. Det innebär att gårdarna följer EUs lagstiftning, men att kraven är ännu tuffare och följs upp kontinuerligt.

Läs mer om animal welfare-programmet här

Pasta till middag?

Följ oss på våra sociala kanaler

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.