Fernandos toscanska bönsoppa

RÖSTA PÅ RECEPTET (6)

(6)
30min

Bönsoppa på Fernandos vis med den fina smaken av salvia och tomat

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 tsk
Ardita Tomatpuré tub
3 1/2 – 4 dl
kycklingbuljong
1 tsk
salt
peppar
Soffritto Di Cipolla
1
stor rödlök
1
stor vitlöksklyfta
15 blad
färsk salvia eller 1 1/2 tsk torkad
Till servering

Gör så här

Tips!

”Soffritto” kallas den bas på olivolja och grönsaker som används i det italienska köket till soppor, grytor, köttfärssåser med mera.
Normalt ingår vitlök, morötter och selleri. Till en soffritto di cipolla, används bara lök och vitlök.

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Vinn hushållsmaskiner från Smeg

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.