Fernandos toscanska bönsoppa

RÖSTA PÅ RECEPTET (8)

(8)

RÖSTA PÅ RECEPTET (8)

(8)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fernandos toscanska bönsoppa med fin smak av salvia och tomat. Soppan toppas med vita bönor och krispiga krutonger.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
3 1/2 – 4 dl
kycklingbuljong
1 tsk
salt
peppar
Soffritto Di Cipolla
1
stor rödlök
1
stor vitlöksklyfta
15 blad
färsk salvia eller 1 1/2 tsk torkad
Till servering

Gör så här

Tips!

”Soffritto” kallas den bas på olivolja och grönsaker som används i det italienska köket till soppor, grytor, köttfärssåser med mera.
Normalt ingår vitlök, morötter och selleri. Till en soffritto di cipolla, används bara lök och vitlök.

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (8)

(8)
Tack!