Tomat- och bönsoppa med apelsin

RÖSTA PÅ RECEPTET (11)

(11)

RÖSTA PÅ RECEPTET (11)

(11)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Krydda bönsoppan med apelsin - det ger en fräsch och härligt fruktig smak.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
liten rödlök i klyftor
1
liten chilipeppar eller 2 tsk Sambal Oelek
40 g
ingefära färskriven
500 g
tomater
3 dl
apelsinjuice
1 tsk
rivet apelsinskal
2 fpk
Zeta Cannellinibönor
10–15
små majskolvar kokta
1/2 tsk
salt
svartpeppar

Gör så här

Tips!

Byt ut majskolvarna mot lite kokta pastastjärnor.
Obs! Soppan bli betydligt starkare om du har med chilikärnor och -lameller.

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (11)

(11)
Tack!