Burrata med tomatsallad

RÖSTA PÅ RECEPTET (84)

(84)

Vad tycker du?

10min 7 ingredienser
Goda sommarerbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda sommarerbjudanden

Det här är världens enklaste och godaste förrätt. Den tar ingen tid att göra och bjuder på fina smaker från medelhavet. En krämig version av klassikern Caprese och vi vet att den kommer bli sommarfesternas stora succé!

Receptet är framtaget av Zeta.

Goda sommarerbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda sommarerbjudanden

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
600 g
tomater, gärna olika sorter och färger
basilikablad
salt
nymalen svartpeppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (84)

(84)

Vad tyckte du om receptet?

9 kommentarer

Ingela

Ser väldigt gott ut!! Uppfattar jag det rätt; 3 msk balsamvinäger och 1 msk olja?

Anna Mellberg

Hej Ingela! 3 msk Zeta Rosébalsamvinäger och ca 1 msk olivolja blir jättebra! Hälsningar Anna på Zeta

Anna

Supergott!
Ser jättefint ut och är lätt att förbereda när man har gäster

Karin

-Och hur mkt olja🤪
Måste ha exakta mått.. jag är ingen ”Tina”

Anna Mellberg

Hej Karin! Ungefär 1 msk blir bra. Lycka till önskar vännerna på Zeta.

Anita

Hur mycket olivolja ska man blanda med balsamvinägern?

Emma Olsson

Hej Anita,
Använda den mängd olivolja efter dina smakpreferenser för bästa resultat 🙂
Hälsningar, Emma på Zeta

Maria Svensson

Vilken mängd balsamvinäger ska det vara?

Sophie Berlin

Hej Maria,
3 msk vinäger blir bra till den här rätten, vi har uppdaterat receptet nu.
Vänliga hälsningar, vännerna på Zeta

Sensommarvecka med italienska smaker

Måndag
Måndag
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Tisdag
Tisdag
Sallad med kikärtor
Sallad med kikärtor
Onsdag
Onsdag
Snabb lasagne i stekpanna
Snabb lasagne i stekpanna
Torsdag
Torsdag
Lax i ugn med fetaost och oliver
Lax i ugn med fetaost och oliver
Fredag
Fredag
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Lördag
Lördag
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja