Burrata med tomatsallad

RÖSTA PÅ RECEPTET (99)

(99)

Vad tycker du?

10min 7 ingredienser

Det här är världens enklaste och godaste förrätt. Den tar ingen tid att göra och bjuder på fina smaker från medelhavet. En krämig version av klassikern Caprese och vi vet att den kommer bli sommarfesternas stora succé!

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
600 g
tomater, gärna olika sorter och färger
basilikablad
salt
nymalen svartpeppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (99)

(99)

Vad tyckte du om receptet?

11 kommentarer

Lämna ett svar till Maria Svensson Avbryt svar

Lotta Wedin

Har gjort denna många gånger när jag har haft gäster. Så bra recept. Enkel och snabb att göra och god och fräsch smak. Toppen.

Anna Mellberg

Hej Lotta! Så glada vi blir att höra det- tack för att du delar med dig av dina upplevelser. Hälsningar från vännerna på Zeta

Ingela

Ser väldigt gott ut!! Uppfattar jag det rätt; 3 msk balsamvinäger och 1 msk olja?

Anna Mellberg

Hej Ingela! 3 msk Zeta Rosébalsamvinäger och ca 1 msk olivolja blir jättebra! Hälsningar Anna på Zeta

Anna

Supergott!
Ser jättefint ut och är lätt att förbereda när man har gäster

Karin

-Och hur mkt olja🤪
Måste ha exakta mått.. jag är ingen ”Tina”

Anna Mellberg

Hej Karin! Ungefär 1 msk blir bra. Lycka till önskar vännerna på Zeta.

Anita

Hur mycket olivolja ska man blanda med balsamvinägern?

Emma Olsson

Hej Anita,
Använda den mängd olivolja efter dina smakpreferenser för bästa resultat 🙂
Hälsningar, Emma på Zeta

Maria Svensson

Vilken mängd balsamvinäger ska det vara?

Sophie Berlin

Hej Maria,
3 msk vinäger blir bra till den här rätten, vi har uppdaterat receptet nu.
Vänliga hälsningar, vännerna på Zeta