Haricots verts med bönor och vitlök

RÖSTA PÅ RECEPTET (85)

(85)
20min

Ett snabbt och fräscht tillbehör till kött eller kyckling, eller varför inte bara äta den som den är.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
300 g
harivots verts färska eller frysta
1
vitlöksklyfta tunt skivad
1 burk
Cannellinibönor (410g) sköljda
salt
svartpeppar

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Vinn hushållsmaskiner från Smeg

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.