Recept från Zeta: Haricots verts med bönor och vitlök

Haricots verts med bönor och vitlök

Ett snabbt och fräscht tillbehör till kött eller kyckling, eller varför inte bara äta den som den är.

Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Koka haricots verts i saltat vatten 4 minuter.

Kyl snabbt i kallt rinnande vatten för att avbryta kokningen och för att behålla den gröna färgen.

Låt rinna av ordentligt.

Värm olivoljan i en panna och lägg i vitlöken.

Låt fräsa någon minut och tillsätt cannellinibönor och haricots verts.

Smaka av med salt och peppar.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Bli inspirerad av Zeta

Läs om våra goda nyheter 2017

Grilla gott!

Det är tillbehören, såserna och rörorna som gör skillnaden.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.