Haricots verts med bönor och vitlök

RÖSTA PÅ RECEPTET (110)

(110)

RÖSTA PÅ RECEPTET (110)

(110)

Vad tycker du?

20min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ett snabbt och fräscht tillbehör till kött eller kyckling, eller varför inte bara äta den som den är.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
300 g
harivots verts färska eller frysta
1
vitlöksklyfta tunt skivad
salt
svartpeppar

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (110)

(110)
Tack!