varma grönsaker

Varma grönsaker med äppelcidervinäger

Fräscht syrliga grönsaker med äppelcidervinäger. Stekt blomkål, broccoli, paprika, zucchini, morot, rödlök och äpple med god vinägrett. Servera som tillbehör till ljust kött, kyckling och fisk.

Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Plocka blomkålen i buketter, skär även broccolin i buketter samt skiva stammen.

Ansa och skär paprikan i bitar, skiva zucchinin, skiva rödlöken, skiva moroten tunt, skala och tärna äpplet.

Stek grönsakerna mjuka i omgångar i olivolja (lägg på ett fat och varmhåll i ugnen på 100 grader), salta och peppra ordentligt.

Vänd ihop med äppelcidervinäger och oregano.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.