Varma grönsaker med äppelcidervinäger

RÖSTA PÅ RECEPTET (38)

(38)

RÖSTA PÅ RECEPTET (38)

(38)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fräscht syrliga grönsaker med äppelcidervinäger. Stekt blomkål, broccoli, paprika, zucchini, morot, rödlök och äpple med god vinägrett. Servera som tillbehör till ljust kött, kyckling och fisk.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
litet blomkålshuvud
1
broccoli, 250 g
1
röd paprika
1
zucchini
1
rödlök
1
morrot
1
fast äpple
1/2 kruka
färsk oregano, plockade blad
salt
nymalen peppar

Gör så här

2 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (38)

(38)
Tack!