Varma grönsaker med äppelcidervinäger

RÖSTA PÅ RECEPTET (41)

(41)

Vad tycker du?

30min 12 ingredienser

Fräscht syrliga grönsaker med äppelcidervinäger. Stekt blomkål, broccoli, paprika, zucchini, morot, rödlök och äpple med god vinägrett. Servera som tillbehör till ljust kött, som tex kyckling och är även mycket gott till fisk.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
litet blomkålshuvud
1
broccoli, 250 g
1
röd paprika
1
zucchini
1
rödlök
1
morrot
1
fast äpple
1/2 kruka
färsk oregano, plockade blad
salt
nymalen peppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (41)

(41)

Vad tyckte du om receptet?

4 kommentarer

lena

Låter supergott. Kan man istället köra grönsakerna i ugnen om man skall laga till många?

Anna Mellberg

Hej Lena! Det tror vi ska fungera alldeles utmärkt. Lycka till önskar vännerna på Zeta

Yvonne

Supergod, enkel, färgsprakande, där varje enskild smak lyfts fram!

Sophie Berlin

Hej Yvonne,
Visst är det en fräsch rätt, speciellt så här på sommaren!
Vänliga hälsningar, vännerna på Zeta

Sommarmat från medelhavsköket

Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Nykokt färsk majs med tre toppings
Nykokt färsk majs med tre toppings
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis