Grynsallad med fetaostkräm

RÖSTA PÅ RECEPTET (26)

(26)
40min

Vegetarisk grynsallad med zucchini, färska fikon och fetaostkräm med basilika. En utmärkt matig lunch eller fräsch middag.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.

Ingredienser

portioner
6
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Grynsallad
1 liten
gurka, skalad och skivad
1
rödlök, skalad och tunnskivad
1 huvud
ekbladssallad
1 kruka
krispsallad
250 g
små goda tomater
1
galiamelon, skalad och tärnad
1
granatäpple, urplockade kärnor
1 dl
cashewnötter, rostade och saltade
1
gul zucchini, tunt hyvlad
Örtolja
1 kruka
färsk basilika
1 knippe
färsk bladpersilja
1 kruka
färsk mynta
1 tsk
salt
1 krm
chili flakes ( kan uteslutas)
Fetaostkräm
150 g
Feta Ekologisk, smulad
1 kruka
färsk basilika

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Italienska pastarätter

Med anledning av Livsmedelsverkets test av olivoljor

läs mer

bönor & linser

Gott i grytor, sallad och röror. Här hittar du goda recept med bönor och linser.

Recept bönor & linser

Utemat & grilla

Följ oss på våra sociala kanaler

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.