Grynsallad med fetaostkräm

RÖSTA PÅ RECEPTET (26)

(26)
40min

Vegetarisk grynsallad med zucchini, färska fikon och fetaostkräm med basilika. En utmärkt matig lunch eller fräsch middag.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.

Ingredienser

portioner
6
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Grynsallad
1 liten
gurka, skalad och skivad
1
rödlök, skalad och tunnskivad
1 huvud
ekbladssallad
1 kruka
krispsallad
250 g
små goda tomater
1
galiamelon, skalad och tärnad
1
granatäpple, urplockade kärnor
1 dl
cashewnötter, rostade och saltade
1
gul zucchini, tunt hyvlad
Örtolja
1 kruka
färsk basilika
1 knippe
färsk bladpersilja
1 kruka
färsk mynta
1 tsk
salt
1 krm
chili flakes ( kan uteslutas)
Fetaostkräm
150 g
Feta Ekologisk, smulad
1 kruka
färsk basilika

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.