Grynsallad med fetaostkräm

RÖSTA PÅ RECEPTET (31)

(31)

Vad tycker du?

40min 11 ingredienser
Goda erbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda erbjudanden

Vegetarisk grynsallad med zucchini, färska fikon och fetaostkräm med basilika. En utmärkt matig lunch eller fräsch middag.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.

Goda erbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda erbjudanden

Ingredienser

portioner
6
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Grynsallad
3 dl
Zeta 5 Gryner
1 liten
gurka, skalad och skivad
1
rödlök, skalad och tunnskivad
1 huvud
ekbladssallad
1 kruka
krispsallad
250 g
små goda tomater
1
galiamelon, skalad och tärnad
1
granatäpple, urplockade kärnor
1 dl
cashewnötter, rostade och saltade
1
gul zucchini, tunt hyvlad
Örtolja
1 kruka
färsk basilika
1 knippe
färsk bladpersilja
1 kruka
färsk mynta
1 tsk
salt
1 krm
chili flakes ( kan uteslutas)
Fetaostkräm
150 g
Feta Ekologisk, smulad
1 kruka
färsk basilika

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (31)

(31)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Sensommarvecka med italienska smaker

Måndag
Måndag
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Tisdag
Tisdag
Sallad med kikärtor
Sallad med kikärtor
Onsdag
Onsdag
Snabb lasagne i stekpanna
Snabb lasagne i stekpanna
Torsdag
Torsdag
Lax i ugn med fetaost och oliver
Lax i ugn med fetaost och oliver
Fredag
Fredag
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Lördag
Lördag
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja