Somrig pastasallad med tomat, fetaost och oliver

RÖSTA PÅ RECEPTET (140)

(140)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

30min 15 ingredienser

En färgstark pasta med smak av sommaren - tomater, oliver, basilika och fetaost.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
250 g
Zeta Casa Di Luca Fusilli Bucati
50 g
babyspenat
1 kruka
basilika
4 msk
Zeta Olivolja Originale Extra Vergine
1/2
rödlök
4
plommontomater
1/2
röd paprika
1/2
grön paprika
1 dl
Zeta Urkärnade Oliver Alla Taggiasca
1
påse färsk rucola 65 g
1 fpk
150 g Feta Ekologisk i mindre bitar
salt
svartpeppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (140)

(140)

Vad tycker du?

2 kommentarer

Lisa Löf

Hej!
På bilden ser det ut som ruccola i färdig sallad. Jag saknar det bland ingredienser?

Sophie Berlin

Hej Lisa,
Tack för att du uppmärksammade det, nu har vi ändrat i receptet.
Bästa hälsningar, vännerna på Zeta

Sensommarvecka med italienska smaker

Måndag
Måndag
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Tisdag
Tisdag
Sallad med kikärtor
Sallad med kikärtor
Onsdag
Onsdag
Snabb lasagne i stekpanna
Snabb lasagne i stekpanna
Torsdag
Torsdag
Lax i ugn med fetaost och oliver
Lax i ugn med fetaost och oliver
Fredag
Fredag
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Lördag
Lördag
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja