Somrig pastasallad med tomat, fetaost och oliver

RÖSTA PÅ RECEPTET (132)

(132)

RÖSTA PÅ RECEPTET (132)

(132)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

En färgstark pasta med smak av sommaren - tomater, oliver, basilika och fetaost.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
250 g
Zeta Casa Di Luca Fusilli Bucati
50 g
babyspenat
1 kruka
basilika
4 msk
Zeta Olivolja Originale Extra Vergine
1/2
rödlök
4
plommontomater
1/2
röd paprika
1/2
grön paprika
1 dl
Zeta Urkärnade Oliver Alla Taggiasca
1
påse färsk rucola 65 g
1 fpk
150 g Feta Ekologisk i mindre bitar
salt
svartpeppar

Gör så här

2 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (132)

(132)
Tack!

Lisa Löf

Hej!
På bilden ser det ut som ruccola i färdig sallad. Jag saknar det bland ingredienser?

Sophie Berlin

Hej Lisa,
Tack för att du uppmärksammade det, nu har vi ändrat i receptet.
Bästa hälsningar, vännerna på Zeta