Somrig pastasallad med tomat, fetaost och oliver

RÖSTA PÅ RECEPTET (152)

(152)

Vad tycker du?

30min 14 ingredienser

Somrig pastasallad med plommontomater, fetaost och svarta oliver. En färgstark pasta med smak från färsk basilika, kapris och vitvinsvinäger.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1/2 frp
50 g
babyspenat
1 kruka
basilika
4 msk
Zeta Olivolja Originale Extra Vergine
1/2
rödlök
4
plommontomater
1/2
röd paprika
65 g
rucola
1 frp
Feta Ekologisk i mindre bitar
salt
svartpeppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (152)

(152)

Vad tyckte du om receptet?

2 kommentarer

Lisa Löf

Hej!
På bilden ser det ut som ruccola i färdig sallad. Jag saknar det bland ingredienser?

Sophie Berlin

Hej Lisa,
Tack för att du uppmärksammade det, nu har vi ändrat i receptet.
Bästa hälsningar, vännerna på Zeta

Vårmiddagar i maj

Måndag
Måndag
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Tisdag
Tisdag
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Onsdag
Onsdag
Pastasallad med pesto och parmesan
Pastasallad med pesto och parmesan
Torsdag
Torsdag
Sparrissallad med lax och mozzarella
Sparrissallad med lax och mozzarella
Fredag
Fredag
Burrata med pesto och tomatsallad
Burrata med pesto och tomatsallad
Lördag
Lördag
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Söndag
Söndag
Fetaostbiffar
Fetaostbiffar