Somrig pastasallad med tomat, fetaost och oliver

RÖSTA PÅ RECEPTET (141)

(141)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

30min 14 ingredienser

Somrig pastasallad med plommontomater, fetaost och svarta oliver. En färgstark pasta med smak från färsk basilika, kapris och vitvinsvinäger.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1/2 frp
50 g
babyspenat
1 kruka
basilika
4 msk
Zeta Olivolja Originale Extra Vergine
1/2
rödlök
4
plommontomater
1/2
röd paprika
65 g
rucola
1 frp
Feta Ekologisk i mindre bitar
salt
svartpeppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (141)

(141)

Vad tycker du?

2 kommentarer

Lämna ett svar till Sophie Berlin Avbryt svar

Lisa Löf

Hej!
På bilden ser det ut som ruccola i färdig sallad. Jag saknar det bland ingredienser?

Sophie Berlin

Hej Lisa,
Tack för att du uppmärksammade det, nu har vi ändrat i receptet.
Bästa hälsningar, vännerna på Zeta

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco