Zeta Olivmix grekisk urkärnad
En blandning av det bästa Grekland har att erbjuda i olivväg, halkidiki och kalamata! Den friska och spänstiga halkidikin ackompanjerar den mjälla och fylliga kalamataoliven. Halkidikin skördas några veckor tidigare medan den fortfarande är grön och fast i köttet, medan kalamatan mer kommer till sin rätt lite senare, när den fått din mörka färg och blivit lite sötare i smaken. Överblivna oliver lyfter vilken vardagsmåltid som helst, lägg i pastan, salladen, grytan eller gratängen.
Ingredienser | Vatten, urkärnade kalamata- och halkidikioliver, salt, surhetsreglerande medel E270. |
Avrunnen vikt | 170 g |
Förvaring och hållbarhet öppnad förpackning | Öppnad förpackning håller 7 dagar i kylskåp. |
Näringsvärden | Energi 725 kJ, 173 kcal Fett 18 g Kolhydrat 1,3 g Protein 1,9 g Salt 0,89 g |