Potatissallad med kapris, oliver och persilja

RÖSTA PÅ RECEPTET (39)

(39)
45min

En potatissallad är perfekt på picknick och buffé. Den här smaksätts med kapris och oliver.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

bufféportioner
8 - 10
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
8-10
fasta potatisar, medelstora
2 msk
Kapris små, medelstora
1 liten
vitlöksklyfta, finriven
1 dl
Olivmix grekisk, blandade oliver
1 kruka
persilja, grovt skuren
salt
svartpeppar

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.