Potatissallad med kapris, oliver och persilja

RÖSTA PÅ RECEPTET (48)

(48)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

45min 9 ingredienser

En potatissallad är perfekt på picknick och buffé. Den här smaksätts med kapris och oliver.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

bufféportioner
8 - 10
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
8-10
fasta potatisar, medelstora
2 msk
Kapris små, medelstora
1 liten
vitlöksklyfta, finriven
1 kruka
persilja, grovt skuren
salt
svartpeppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (48)

(48)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco