Potatissallad med kapris, oliver och persilja

RÖSTA PÅ RECEPTET (39)

(39)
45min

En potatissallad är perfekt på picknick och buffé. Den här smaksätts med kapris och oliver.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

bufféportioner
8 - 10
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
8-10
fasta potatisar, medelstora
2 msk
Kapris små, medelstora
1 liten
vitlöksklyfta, finriven
1 dl
Olivmix grekisk, blandade oliver
1 kruka
persilja, grovt skuren
salt
svartpeppar

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Påskbuffé med ljuvliga smaker

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Med anledning av Livsmedelsverkets test av olivoljor

läs mer

bönor & linser

Gott i grytor, sallad och röror. Här hittar du goda recept med bönor och linser.

Recept bönor & linser

Utemat & grilla

Följ oss på våra sociala kanaler

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.