Här har vi samlat allt vi vet om olivolja och det har blivit en del under de dryga fyrtio år som Fernando Di Luca levererat Zeta olivolja till svenskarna.
Här har vi samlat kunskap, knep och råd. Vi vill att du ska inspireras och upptäcka den goda och nyttiga maten från Italien och Medelhavsländerna.
150 g
750 ml
250 ml
360 g
140 g
100 ml
180 g
Zeta är ett av Sveriges mest älskade företag. Och familjen Di Luca fortsätter att vara det de alltid har varit - en familj där mat är kärlek.
Recept på potatissallader med olika dressingar och innehåll. Potatissallad är det perfekta tillbehöret, enkelt att göra och gott att servera.
Grillad fläskkarré och hemmagjord potatissallad med italienska smaker. Marinaden tillför extra mycket smak till köttet.
(33)
Vinägrettpotatissallad med basilika och parmesan. Passar utmärk till kallskuret och grillat som ett tillbehör.
(28)
Potatissallad med krämig örtricotta som passar utmärkt till grillat.
Potatissallad kan varieras i det oändliga. Här får soltorkade tomater och kapris sätta sin karaktär på den klassiska rätten.
(19)
Potatissallad med kapris, svarta oliver och grillad paprika. Passar till de flesta tillfällen, allt från buffé till vardagsmiddag.
(12)
Enkelt och gott med potatis, rosmarin, oliver och citron
(14)
Ädelost tillsammans med äppelsmak i potatissallad blir väldigt gott och passar fint att bjuda på.
(0)
En mättande sallad på potatis och bönor med en fräsch mangobalsamico. Passar bra till både fisk och kött.
(8)
En potatissallad är perfekt på picknick och buffé. Den här smaksätts med kapris och oliver.
(44)
På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.
Kopierad