Potatis- och bönsallad med mangobalsamico

RÖSTA PÅ RECEPTET (10)

(10)

RÖSTA PÅ RECEPTET (10)

(10)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

En mättande sallad på potatis och bönor med en fräsch mangobalsamico. Passar bra till både fisk och kött.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4-6
kokta potatisar i bitar
6-8
rädisor tunt skivade
1
liten rödlök finhackad
1/2 dl
bladpersilja hackad
salt
peppar
Vinägrett
1/2 tsk
salt

Gör så här

Tips!

Gott till exempelvis grillad eller stekt fisk och kött.

Ta hand om grönsakerna så snabbt som möjligt när du köpt dem.
Duscha sallad och persilja lätt med kallt vatten. Skaka av och lägg i plastpåsar med luft eller i lådor med lock. Förvara i kylen.

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (10)

(10)
Tack!

Veckomeny oktober

Måndag
Måndag
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Tisdag
Tisdag
Linsgryta med tomat och fetaost
Linsgryta med tomat och fetaost
Onsdag
Onsdag
One pot lasagne
One pot lasagne
Torsdag
Torsdag
Risottomix med Karl-Johansvamp
Risottomix med Karl-Johansvamp