Potatis- och bönsallad med mangobalsamico

RÖSTA PÅ RECEPTET (9)

(9)

RÖSTA PÅ RECEPTET (9)

(9)

Vad tycker du?

30min
Zeta 50 år
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

En mättande sallad på potatis och bönor med en fräsch mangobalsamico. Passar bra till både fisk och kött.

Zeta 50 år
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4-6
kokta potatisar i bitar
6-8
rädisor tunt skivade
1
liten rödlök finhackad
1/2 dl
bladpersilja hackad
salt
peppar
Vinägrett
1/2 tsk
salt

Gör så här

Tips!

Gott till exempelvis grillad eller stekt fisk och kött.

Ta hand om grönsakerna så snabbt som möjligt när du köpt dem.
Duscha sallad och persilja lätt med kallt vatten. Skaka av och lägg i plastpåsar med luft eller i lådor med lock. Förvara i kylen.

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (9)

(9)
Tack!

Vårmiddagar i maj

Måndag
Måndag
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Tisdag
Tisdag
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Onsdag
Onsdag
Pastasallad med pesto och parmesan
Pastasallad med pesto och parmesan
Torsdag
Torsdag
Sparrissallad med lax och mozzarella
Sparrissallad med lax och mozzarella
Fredag
Fredag
Burrata med pesto och tomatsallad
Burrata med pesto och tomatsallad
Lördag
Lördag
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Söndag
Söndag
Fetaostbiffar
Fetaostbiffar

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.