Potatissallad med tomat och kapris

RÖSTA PÅ RECEPTET (20)

(20)

RÖSTA PÅ RECEPTET (20)

(20)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Potatissallad kan varieras i det oändliga. Här får soltorkade tomater och kapris sätta sin karaktär på den klassiska rätten.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1/2 fpk
300 g
färskpotatis kokt
100 g
sockerärtor delade på hälften
1
rödlök skuren i båtar
timjan

Gör så här

Tips!

Serveras varm eller kall till kyckling eller som del av en buffé eller på picknick.

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (20)

(20)
Tack!