Potatis- och ädelostsallad med äppelbalsamico

Ädelost tillsammans med äppelsmak i potatissallad blir väldigt gott och passar fint att bjuda på.

Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

  • 6 kokta potatisar i bitar
  • 1 stor endive strimlad
  • 2 salladslökar skivade
  • 8-12 blå druvor halverade och urkärnade
  • 75 g Zeta Gorgonzola Ekologisk

    Zeta Gorgonzola Ekologisk

    Läs mer
    i mindre bitar
  • salt
  • peppar
Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Vispa ihop ingredienserna till vinägretten.

Blanda potatis, endive, lök och druvor och ost i en skål.

Vänd ner vinägretten.

Smaksätt salladen med salt och peppar.

Stäng

Inköpslista

Stäng
  • Tips Gott som förrätt och till grillat ljust kött.
Stäng

Fler goda recept för:

Bli inspirerad av Zeta

Läs om våra goda nyheter 2017

Grilla gott!

Det är tillbehören, såserna och rörorna som gör skillnaden.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.