Potatis- och ädelostsallad med äppelbalsamico

RÖSTA PÅ RECEPTET (2)

(2)

RÖSTA PÅ RECEPTET (2)

(2)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ädelost tillsammans med äppelsmak i potatissallad blir väldigt gott och passar fint att bjuda på.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
6
kokta potatisar i bitar
1
stor endive strimlad
2
salladslökar skivade
8-12
blå druvor halverade och urkärnade
75 g
Zeta Gorgonzola Dolce D.O.P. i mindre bitar
salt
peppar
Vinägrett
1/2 dl
1/2 dl
Zeta Balsamico Äpple

Gör så här

Tips!

Gott som förrätt och till grillat ljust kött.

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (2)

(2)
Tack!