Potatis- och ädelostsallad med äppelbalsamico

RÖSTA PÅ RECEPTET (0)

(0)
30min

Ädelost tillsammans med äppelsmak i potatissallad blir väldigt gott och passar fint att bjuda på.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
6
kokta potatisar i bitar
1
stor endive strimlad
2
salladslökar skivade
8-12
blå druvor halverade och urkärnade
75 g
Gorgonzola Ekologisk i mindre bitar
salt
peppar
Vinägrett
1/2 dl
1/2 dl
Zeta Balsamico Äpple

Gör så här

Tips!

Gott som förrätt och till grillat ljust kött.

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.