Potatis- och ädelostsallad med äppelbalsamico

Ädelost tillsammans med äppelsmak i potatissallad blir väldigt gott och passar fint att bjuda på.

Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

  • 6 kokta potatisar i bitar
  • 1 stor endive strimlad
  • 2 salladslökar skivade
  • 8-12 blå druvor halverade och urkärnade
  • 75 g Zeta Gorgonzola Ekologisk

    Zeta Gorgonzola Ekologisk

    Läs mer
    i mindre bitar
  • salt
  • peppar
Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Vispa ihop ingredienserna till vinägretten.

Blanda potatis, endive, lök och druvor och ost i en skål.

Vänd ner vinägretten.

Smaksätt salladen med salt och peppar.

Stäng

Inköpslista

Stäng
  • Tips Gott som förrätt och till grillat ljust kött.
Stäng

Fler goda recept för:

Bli inspirerad av Zeta

Information

Återkallelse av Zeta Fuet och Zeta Rökt Fuet 170g.

Läs Mer Reklamation

Läs om våra goda nyheter 2017

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.