Marinerad fläskkarré med potatissallad

RÖSTA PÅ RECEPTET (153)

(153)

RÖSTA PÅ RECEPTET (153)

(153)

Vad tycker du?

2tim 40min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Grillad fläskkarré och hemmagjord potatissallad med italienska smaker. Marinaden tillför extra mycket smak till köttet.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
600 g
fläskkarré, i bit
Marinad
1/2
röd chili, finhackad
1
vitlöksklyfta, finriven
1/2 dl
tomatpure
1 msk
japansk soja
1/2 dl
vatten
1 msk
rosmarin, finhackad
Potatissallad
800 g
kokt potatis, tärnad eller skivad
1
syrligt äpple, fint tärnad
4
salladslök, strimlade
1 msk
kaprisspad
10
basilikablad, strimlade
salt
nymalen svartpeppar

Gör så här

2 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (153)

(153)
Tack!

Ken Bergström

Bra recept , men kan man marinera med denna marinad i48 timmar.
Ken

Sophie Berlin

Hej Ken,
Du kan gärna marinera över natten men mer än så rekommenderar vi inte.
Vänliga hälsningar, vännerna på Zeta