Potatissallad med kapris och grillad paprika

RÖSTA PÅ RECEPTET (13)

(13)

RÖSTA PÅ RECEPTET (13)

(13)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Potatissallad med kapris, svarta oliver och grillad paprika. Passar till de flesta tillfällen, allt från buffé till vardagsmiddag.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 kg
kokt potatis delade
1/2 fpk
1 kruka
persilja hackad
salt
svartpeppar

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (13)

(13)
Tack!