Potatissallad med feta

RÖSTA PÅ RECEPTET (466)

(466)

RÖSTA PÅ RECEPTET (466)

(466)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Feta, pinjekärnor och soltorkade tomater lyfter denna goda potatissallad.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
800 g
potatis färsk
1/2 dl
pinjenötter rostade
1
röd lök strimlad
1/2 tsk
oregano torkad
1 frp
Feta med Havssalt (150g) i tärningar
1 påse
bladspenat (80g) färsk
salt
svartpeppar nymalen

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (466)

(466)
Tack!