Potatissallad med feta

RÖSTA PÅ RECEPTET (507)

(507)

Vad tycker du?

30min 12 ingredienser

Feta, pinjekärnor och soltorkade tomater lyfter denna goda potatissallad.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
800 g
potatis färsk
1/2 dl
pinjenötter rostade
1
röd lök strimlad
1/2 tsk
oregano torkad
1 frp
Feta med Havssalt (150g) i tärningar
1 påse
bladspenat (80g) färsk
salt
svartpeppar nymalen

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (507)

(507)

Vad tyckte du om receptet?

3 kommentarer

Malin

Absolut GODASTE potatissalladen någonsin. Gör den ofta till grillat på sommaren & alla som bjuds blir lika positiva varje gång.

Anna Mellberg

Malin, tack för att du berättar det. Vi blir så glada att vi kan förgylla dina måltider! Ta väl hand om dig, och tack för att du tar dig tid att skriva! Hälsningar vännerna på Zeta

Susanne

Väldigt gott, räcker till två måltider för 2 personer. Bra att göra i husvagn där enkel matlagning prioriteras!

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...