Potatissallad med feta

RÖSTA PÅ RECEPTET (517)

(517)

Vad tycker du?

30min 12 ingredienser

Feta, pinjekärnor och soltorkade tomater lyfter denna goda potatissallad.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
800 g
potatis färsk
1/2 dl
pinjenötter rostade
1
röd lök strimlad
1/2 tsk
oregano torkad
1 frp
Zeta Feta med Havssalt (150g) i tärningar
1 påse
bladspenat (80g) färsk
salt
svartpeppar nymalen

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (517)

(517)

Vad tyckte du om receptet?

6 kommentarer

Lämna ett svar till Malin Avbryt svar

Anita

Det här är den godaste potatissallad jag och min man vet! Passar så bra till grillat kött eller kyckling.

Linnea Rehn Wittskog

Väldigt god och smakrik sallad! Passar toppen till grillad kyckling. En ny favorit som vi kommer göra fler gånger i sommar!

Malin

Absolut GODASTE potatissalladen någonsin. Gör den ofta till grillat på sommaren & alla som bjuds blir lika positiva varje gång.

Anna Mellberg

Malin, tack för att du berättar det. Vi blir så glada att vi kan förgylla dina måltider! Ta väl hand om dig, och tack för att du tar dig tid att skriva! Hälsningar vännerna på Zeta

Susanne

Väldigt gott, räcker till två måltider för 2 personer. Bra att göra i husvagn där enkel matlagning prioriteras!