Zeta Feta med Havssalt
Zeta Feta med Havssalt är en grekisk ursprungsskyddad ost gjord av pastöriserad får- och getmjölk. Lagring med havssalt gör att osten får en tydlig men angenäm sälta som balanseras av en mild syra. Passar i både kall och varm matlagning t ex i sallader, smulad över en gryta eller ugnsbakade grönsaker. Fetaost är också god som ingrediens i kalla yoghurtsåser med färska örter. Fetaost som blir över går att frysa för längre hållbarhet.
Förpackningsstorlekar | 150 g |
Ingredienser | Pastöriserad får- och getMJÖLK, havssalt, syrningskultur, mikrobiellt ystenzym. |
Avrunnen vikt | 150 g |
Förvaring oöppnad förpackning | Kylvara. Förvaras i max +8°C. |
Förvaring och hållbarhet öppnad förpackning | Öppnad förpackning håller tre dagar i kylskåp. |
Näringsvärden | Energi 1140 kJ, 275 kcal Fett 23 g Kolhydrat 1 g Protein 16 g Salt 2,5 g |