Pastasallad med rostad paprika och rucola

RÖSTA PÅ RECEPTET (31)

(31)

RÖSTA PÅ RECEPTET (31)

(31)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

En pastasallad som smakar extra bra på utflykten med oliver, fetaost och rucola. Du kan välja att rosta paprikan själv i ugn eller köpa den färdig.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4
i olika färger paprikor
3 msk
3 msk
1 pkt
150 g Fetaost smulad
50 g
rucola
salt
peppar

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (31)

(31)
Tack!