Fänkål- och grapefruktsallad med mandel

RÖSTA PÅ RECEPTET (1)

(1)

Vad tycker du?

15min 6 ingredienser

Njut av frisk fänkål- och grapefruktsallad med rostad mandel. Harmonisk kombination av krispiga fänkålsstrimlor, saftiga grapefruktklyftor och god dressing smaksatt med chili, vitlök och olivolja. Perfekt för att lyfta vilken måltid som helst.

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Dressing
1/2
citron, zest och saft
1/2
vitlöksklyfta, finhackad
1
röd chili, finhackad
salt
nymalen svartpeppar
Sallad
1
fänkålshuvud
2
grapefrukter
2 msk
rostade mandlar, hackade
flingsalt
nymalen svartpeppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (1)

(1)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Vårmiddagar i maj

Måndag
Måndag
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Tisdag
Tisdag
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Onsdag
Onsdag
Pastasallad med pesto och parmesan
Pastasallad med pesto och parmesan
Torsdag
Torsdag
Sparrissallad med lax och mozzarella
Sparrissallad med lax och mozzarella
Fredag
Fredag
Burrata med pesto och tomatsallad
Burrata med pesto och tomatsallad
Lördag
Lördag
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Söndag
Söndag
Fetaostbiffar
Fetaostbiffar