Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis

RÖSTA PÅ RECEPTET (43)

(43)

Vad tycker du?

3tim 11 ingredienser

Bläckfisk är en av havets verkliga delikatesser. Njut av vårt delikata recept med krispig, friterad bläckfisk.

Receptet är framtaget i samarbete med Isabella Morrone.

Ingredienser

4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Bläckfisk
1 hel
åttaarmad bläckfisk (fryst går bra)
1 stor
bananschalottenlök
1 brk
4 msk
balsamico
1 st
citron
1 litet knippe
persilja
2 st
vitlöksklyftor
salt och peppar
Rostad potatis
400 g
potatis
timjan, färsk
1 st
vitlöksklyfta
flingsalt
Sallad
machesallad
1 st
zucchini
3 msk
citronjuice
salt och peppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (43)

(43)

Vad tyckte du om receptet?

1 kommentar

Vårmiddagar i maj

Måndag
Måndag
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Tisdag
Tisdag
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Onsdag
Onsdag
Pastasallad med pesto och parmesan
Pastasallad med pesto och parmesan
Torsdag
Torsdag
Sparrissallad med lax och mozzarella
Sparrissallad med lax och mozzarella
Fredag
Fredag
Burrata med pesto och tomatsallad
Burrata med pesto och tomatsallad
Lördag
Lördag
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Söndag
Söndag
Fetaostbiffar
Fetaostbiffar