Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis

RÖSTA PÅ RECEPTET (21)

(21)

RÖSTA PÅ RECEPTET (21)

(21)

Vad tycker du?

3tim
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Bläckfisk är en av havets verkliga delikatesser. Njut av vårt delikata recept med krispig, friterad bläckfisk.

Receptet är framtaget i samarbete med Isabella Morrone.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Bläckfisk
1 hel
åttaarmad bläckfisk (fryst går bra)
1 stor
bananschalottenlök
1 brk
1 st
citron
1 litet knippe
persilja
2 st
vitlöksklyftor
salt och peppar
Rostad potatis
400 g
potatis
timjan, färsk
1 st
vitlöksklyfta
flingsalt
Sallad
machesallad
1 st
zucchini
3 msk
citronjuice
salt och peppar

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (21)

(21)
Tack!

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco