Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis

RÖSTA PÅ RECEPTET (42)

(42)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

3tim 11 ingredienser

Bläckfisk är en av havets verkliga delikatesser. Njut av vårt delikata recept med krispig, friterad bläckfisk.

Receptet är framtaget i samarbete med Isabella Morrone.

Ingredienser

4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Bläckfisk
1 hel
åttaarmad bläckfisk (fryst går bra)
1 stor
bananschalottenlök
1 brk
4 msk
balsamico
1 st
citron
1 litet knippe
persilja
2 st
vitlöksklyftor
salt och peppar
Rostad potatis
400 g
potatis
timjan, färsk
1 st
vitlöksklyfta
flingsalt
Sallad
machesallad
1 st
zucchini
3 msk
citronjuice
salt och peppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (42)

(42)

Vad tycker du?

1 kommentar

Lämna ett svar till Maria Avbryt svar

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...