Sparrissallad med lax och mozzarella

RÖSTA PÅ RECEPTET (85)

(85)

RÖSTA PÅ RECEPTET (85)

(85)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Sallad med nykokt sparris, halstrad lax och krämig buffelmozzarella.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
16 - 20
sparris
350 g
laxfilé
1
påse blandsallad, ca 150 g
1
kruka basilika, de plockade bladen
12
cocktailtomater, delade
salt
nymalen peppar
fint skuren gräslök

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (85)

(85)
Tack!