Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Skär av och kasta den nedre träiga delen av sparrisen, skala stjälken med en vanlig potatisskalare.

Koka sparrisen 1-1 1/2 minut i saltat vatten, spola kallt.

Skär av dem 5-6 cm från toppen, skiva stjälkarna.

Skiva laxen i 1/2-cm tjocka skivor och halstra dem 30 sek/sida i het stekpanna med lite olivolja, salta och peppra.

Vänd ihop sallad, basilikablad, sparrisskivor, tomater, balsamvinäger, olivolja, salt och svartpeppar.

Fördela på tallrikar. Fördela också sparrisknoppar, buffelmozzarella och lax.

Avsluta med att strö över lite gräslök.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Bli inspirerad av Zeta

Läs om våra goda nyheter 2017

Grilla gott!

Det är tillbehören, såserna och rörorna som gör skillnaden.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.