Räksallad med tortellini

RÖSTA PÅ RECEPTET (19)

(19)

RÖSTA PÅ RECEPTET (19)

(19)

Vad tycker du?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

En god vinägrett gör mycket för en sallad. Välj en god olivolja och balsamvinäger och blanda med räkor, tortellini, avokado och övriga ingredienser.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
300 g
skalade räkor
80 g
babyspenat sköljd och avrunnen
2
avokador i bitar
1 fpk
färsk tortellini gärna ricotta & spenat
1 bit
purjolök skivad
6
rädisor tunt skivade
1 msk
Zeta Balsamvinäger Sigillo Rosso I.G.P.
salt gärna havssalt

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (19)

(19)
Tack!

Sensommarvecka med italienska smaker

Måndag
Måndag
Pastasallad med vispad fetaost
Pastasallad med vispad fetaost
Tisdag
Tisdag
Sallad med kikärtor
Sallad med kikärtor
Onsdag
Onsdag
Snabb lasagne i stekpanna
Snabb lasagne i stekpanna
Torsdag
Torsdag
Lax i ugn med fetaost och oliver
Lax i ugn med fetaost och oliver
Fredag
Fredag
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Lördag
Lördag
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Söndag
Söndag
Saffransrisotto med pilgrimsmusslor och blåmusslor
Saffransrisotto med pilgrimsmusslor och blåmusslor