Citronmarinerad zucchini

RÖSTA PÅ RECEPTET (115)

(115)

RÖSTA PÅ RECEPTET (115)

(115)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Tunt skivad zucchini marinerad i citron och färsk mynta. Ett gott tillbehör till en bit kött eller fisk.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portiner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
stor zucchini
1/2
vitlöksklyfta
1
citron, det yttersta rivna skalet
3 msk
pressad citron
1 msk
färsk mynta, hackad
1 msk
färsk persilja, hackad
salt

Gör så här

4 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (115)

(115)
Tack!

olle kristensson

Gott, men det att spara om det blir över?

Sophie Berlin

Hej Olle,
Det går att spara över en dag men helst ska man äta ganska direkt då zucchinin annars mister all spänst och blir trist.
Vänliga hälsningar, vännerna på Zeta

Veckomeny oktober

Måndag
Måndag
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Tisdag
Tisdag
Linsgryta med tomat och fetaost
Linsgryta med tomat och fetaost
Onsdag
Onsdag
One pot lasagne
One pot lasagne
Torsdag
Torsdag
Risottomix med Karl-Johansvamp
Risottomix med Karl-Johansvamp