Citronmarinerad zucchini

RÖSTA PÅ RECEPTET (140)

(140)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

30min 8 ingredienser

Tunt skivad zucchini marinerad i citron och färsk mynta. Ett gott tillbehör till en bit kött eller fisk.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portiner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
stor zucchini
1/2
pressad vitlöksklyfta
1
citron, det yttersta rivna skalet
3 msk
pressad citron
1 msk
färsk mynta, hackad
1 msk
färsk persilja, hackad
salt

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (140)

(140)

Vad tycker du?

7 kommentarer

Lämna ett svar till Anna Mellberg Avbryt svar

olle kristensson

Gott, men det att spara om det blir över?

Sophie Berlin

Hej Olle,
Det går att spara över en dag men helst ska man äta ganska direkt då zucchinin annars mister all spänst och blir trist.
Vänliga hälsningar, vännerna på Zeta

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...