Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök

RÖSTA PÅ RECEPTET (12)

(12)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

30min 3 ingredienser

Varm och krämig fetaost med knaprig yta är helt enkelt oemotståndligt. Om osten dessutom serveras på en bädd av krispig sallad och sötsyrlig rödlök, ja då är det sommarens, eller varför inte hela årets smakmässiga fullträff!

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
2
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Snabbpicklad rödlök
1
rödlök, tunt skivad
1/2 dl
vatten
Sallad
1 frp
späda salladsskott
2
tomater
1
morot, stor
färsk oregano
Dressing
1 msk
vinägermarinad från löken
salt
nymalen svartpeppar
Fetaosten
2 frp
1 dl
vetemjöl
1
ägg

Gör så här

Tips!

Vinägermarinaden som blir över är perfekt att använda som bas i en vinägrett dagarna efteråt. Förvara i kylskåp.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (12)

(12)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...