Pangrattato

RÖSTA PÅ RECEPTET (20)

(20)

Vad tycker du?

10min 7 ingredienser

De här krispiga och smakrika brödsmulorna lyfter alla rätter som de hamnar på. De kallas även ”fattigmansparmesan” och kan användas i stället för riven parmesan på pastarätter, grillade grönsaker, fisk och skaldjur, sallader…. listan kan göras hur lång som helst. Prova!

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

2
vitlöksklyftor, krossade
1 dl
ströbröd eller
1/2 dl
bladpersilja, hackad
salt
nymalen svartpeppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (20)

(20)

Vad tyckte du om receptet?

3 kommentarer

Eva

Vad gör man med den stekta vitlöken?

Anna Mellberg

Hej Eva! Vi brukar mosa den och lägga den på en bit rostat bröd med lite salt och peppar, en skiva söt tomat och några droppar fruktig olivolja. Hälsningar från Zetas provkök

Veckomeny november

Måndag Måndag
Måndag
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Tisdag Tisdag
Tisdag
Linsgryta med tomat och fetaost
Linsgryta med tomat och fetaost
Onsdag Onsdag
Onsdag
Lasagne
Lasagne
Torsdag Torsdag
Torsdag
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter