Pangrattato

RÖSTA PÅ RECEPTET (20)

(20)

Vad tycker du?

10min 7 ingredienser

De här krispiga och smakrika brödsmulorna lyfter alla rätter som de hamnar på. De kallas även ”fattigmansparmesan” och kan användas i stället för riven parmesan på pastarätter, grillade grönsaker, fisk och skaldjur, sallader…. listan kan göras hur lång som helst. Prova!

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

2
vitlöksklyftor, krossade
1 dl
ströbröd eller
1/2 dl
bladpersilja, hackad
salt
nymalen svartpeppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (20)

(20)

Vad tyckte du om receptet?

3 kommentarer

Lämna ett svar till Anna Mellberg Avbryt svar

Eva

Vad gör man med den stekta vitlöken?

Anna Mellberg

Hej Eva! Vi brukar mosa den och lägga den på en bit rostat bröd med lite salt och peppar, en skiva söt tomat och några droppar fruktig olivolja. Hälsningar från Zetas provkök