Sparris-, tomat och bönsallad

RÖSTA PÅ RECEPTET (15)

(15)

RÖSTA PÅ RECEPTET (15)

(15)

Vad tycker du?

20min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Insalata mista di verdue. Sparris är som godast när primörerna kommer på våren. Använd gärna stora vita bönor och blanda med övriga ingredienser.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
12-16
gröna sparris
1 fpk
Stora vita bönor sköljda och avrunna
250 g
tomat halverade
1
liten rödlök tunt klyftad
salt
peppar
Vinägrett
1 msk
1
vitlöksklyfta finhackad
salt
peppar

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (15)

(15)
Tack!

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco