Sallad i burk med avocado och sparris

RÖSTA PÅ RECEPTET (4)

(4)

RÖSTA PÅ RECEPTET (4)

(4)

Vad tycker du?

15min
Zeta 50 år
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Sallad med avokado och sparris i burk. Perfekt att ta med sig som matlåda.

Zeta 50 år
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 knippe
grön sparris 10-12 st
2
avokador
1 fpk
Zeta Grillad Paprika Röd & Gul
1/2 fpk
70g babyspenat
1/2 fpk
100 g solrosskott
Dressing
1 tsk
dijonsenap
salt
svartpeppar Nymalen

Gör så här

Tips!

Vänta med att dressa salladen så håller den sig fräsch och krispig längre.

2 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (4)

(4)
Tack!

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.