Grillad sommarkål med kapris och tonfisk

RÖSTA PÅ RECEPTET (23)

(23)

RÖSTA PÅ RECEPTET (23)

(23)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Tonfisksallad med kapris och grillad sommarkål. Salladen får sin sälta från sardellfiléerna. Passar fint när man ska grilla i sommar.

Receptet är framtaget i samarbete med Fredrik Erikssson.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
spetskålshuvud
salt
nymalen svartpeppar
3
kalla ägg, kokta i 8 minuter, i bitar eller klyftor
1 burk
Sardeller, 80 g
1 burk
tonfisk i olja, msc-märkt
1 burk
Kapris små, avrunna
100 g

Gör så här

1 kommentar

RÖSTA PÅ RECEPTET (23)

(23)
Tack!

Klassisk italiensk höstmiddag

Höstgryta
Höstgryta
Italiensk kalvgryta Spezzatino
Italiensk kalvgryta Spezzatino
Klassisk pasta
Klassisk pasta
Bolognese med pasta tagliatelle
Bolognese med pasta tagliatelle
Risotto
Risotto
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Klassiskt italienskt långkok
Klassiskt italienskt långkok
Ossobuco
Ossobuco