Tonfisksallad med linser och rostade grönsaker

RÖSTA PÅ RECEPTET (6)

(6)

Vad tycker du?

40min 12 ingredienser

Det här är en mättande sallad som min dotter Bella har lagat till mig. Blandningen av rostade grönsaker, linser och tonfisk är så god som lunch eller lättare middag. - Fernando Di Luca

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
broccoli
1/2
zucchini
2
rödlökar
salt
nymalen svartpeppar
4
ägg
75 g
färsk spenat
75 g
färsk rucola
1 frp
tonfisk

Gör så här

Tips!

Servera gärna med ett gott bröd till!

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (6)

(6)

Vad tyckte du om receptet?

3 kommentarer

Lilian

Jag kan tyvärr inte se ingredienslistan. Det är tomt där.

Anna Mellberg

Hej Lilian! Nu kan du se den, vi hade råkat ut för ett tekniskt problem. Lycka till i köket önskar Anna på Zeta

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...