Sallad med het salami och soltorkad tomat

RÖSTA PÅ RECEPTET (2)

(2)

Vad tycker du?

15min 5 ingredienser

Chilismaken från Salamino Peperoni piggar upp den här salladen som passar att äta precis som den är gärna med ett färskt surdegsbröd. Men den är också ett härligt tillbehör till grillad kyckling, fisk eller annat grillat.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2
morötter
80 g
salladsblad
Dressing
1
vitlöksklyfta, pressad
olja från soltorkade tomater
salt
nymalen svartpeppar
Topping
1 dl
krutonger
Tillbehör
surdegsbröd

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (2)

(2)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Veckomeny november

Måndag Måndag
Måndag
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Tisdag Tisdag
Tisdag
Linsgryta med tomat och fetaost
Linsgryta med tomat och fetaost
Onsdag Onsdag
Onsdag
Lasagne
Lasagne
Torsdag Torsdag
Torsdag
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter