Grillad halloumi med spenat- och hasselnötssallad

RÖSTA PÅ RECEPTET (11)

(11)
25min

Sallad med mycket fräschör och krisp från rostade hasselnötterna.

Receptet är framtaget i samarbete med Fredrik Erikssson.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
3 frp
Halloumi, 150 g delade i vikningen
1 dl
hasselnötter, grovt hackade
150 g
späd spenat
1
silverlök, tunt skivad
salt
nymalen svartpeppar

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Sommarens alla grillrecept

Upptäck piadina - Ett bröd, oändliga möjligheter!

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Buffémat med italienska smaker

bönor & linser

Gott i grytor, sallad och röror. Här hittar du goda recept med bönor och linser.

Recept bönor & linser

Följ oss på våra sociala kanaler

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.