Grillad halloumi med spenat- och hasselnötssallad

RÖSTA PÅ RECEPTET (9)

(9)
25min

Sallad med mycket fräschör och krisp från rostade hasselnötterna.

Receptet är framtaget i samarbete med Fredrik Erikssson.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
3 frp
Halloumi, 150 g delade i vikningen
1 dl
hasselnötter, grovt hackade
150 g
späd spenat
1
silverlök, tunt skivad
salt
nymalen svartpeppar

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.