Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Rosta hasselnötterna i en torr stekpanna.

Vänd ihop spenaten och silverlöken med olivolja, vinäger, salt och svartpeppar.

Bre lite BreOliv på varje crostini.

Pensla halloumin med olivolja och grilla så att båda sidor får fin färg.

Skär eller bryt halloumin i mindre bitar.

Lägg upp salladen på ett fat, fördela crostini och hasselnötter över, lägg på den grillade halloumin.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Bli inspirerad av Zeta

Halloumi

Vill du veta mer om Zetas halloumi

Läs mer

Vinn resa till Italien!

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.