Syrad salladskål
Vad tycker du?
Snabbsyrad kål som passar perfekt på en matig macka eller som tillbehör till kött eller fisk.
Receptet är framtaget av Zeta.
Ingredienser
Gör så här
Tips!
Det är alltid trevligt att ringla lite extra olivolja på toppen av den syrade salladskålen innan servering.
Receptet ”Porchettamacka med syrad salladskål” är bra till picknicken eller utflykten. Du hittar receptet här i receptbanken.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (63)
(63)Vad tycker du?
4 kommentarer
Cecilia
Hur lång hållbarhet har syrad salladskål?…i burk?
Emma Olsson
Hej Cecilia,
Syrad salladskål håller i en vecka i kylskåp. Men jag rekommenderar at alltid lukta och smaka innan man kastar så vi kan minska matsvinnet 🙂
Hälsningar, Emma från Zeta
H
Låter gott! Ska testas ikväll till Pulled pork.