Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Vänd ihop salladskål med vinäger, olivolja, salt och gräslök.

Smaka av med salt.

Stäng

Inköpslista

Stäng
  • Tips Det är alltid trevligt att ringla lite extra olivolja på toppen av den syrade salladskålen innan servering. Receptet "Porchettamacka med syrad salladskål" är bra till picknicken eller utflykten. Du hittar receptet här i receptbanken.
Stäng

Fler goda recept för:

Bli inspirerad av Zeta

Information

Återkallelse av Zeta Fuet och Zeta Rökt Fuet 170g.

Läs Mer Reklamation

Läs om våra goda nyheter 2017

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.