Syrad salladskål

RÖSTA PÅ RECEPTET (49)

(49)

RÖSTA PÅ RECEPTET (49)

(49)

Vad tycker du?

10min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Snabbsyrad kål som passar perfekt på en matig macka eller som tillbehör till kött eller fisk.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1/2 huvud
salladskål fint strimlad
1 1/2 msk
2 msk
gräslök finskuren
Salt

Gör så här

Tips!

Det är alltid trevligt att ringla lite extra olivolja på toppen av den syrade salladskålen innan servering.

Receptet ”Porchettamacka med syrad salladskål” är bra till picknicken eller utflykten. Du hittar receptet här i receptbanken.

3 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (49)

(49)
Tack!

Veckomeny oktober

Måndag
Måndag
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Tisdag
Tisdag
Linsgryta med tomat och fetaost
Linsgryta med tomat och fetaost
Onsdag
Onsdag
One pot lasagne
One pot lasagne
Torsdag
Torsdag
Risottomix med Karl-Johansvamp
Risottomix med Karl-Johansvamp