Pizzasallad – Syrad salladskål

RÖSTA PÅ RECEPTET (68)

(68)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

10min 5 ingredienser

Godaste pizzasalladen gör du själv och receptet hittar du här! Snabbsyrad kål passar perfekt på matig macka eller som tillbehör till pizzan. Tips är att förbereda salladen dagen innan för bästa smakupplevelse.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1/2 huvud
salladskål fint strimlad
1 1/2 msk
2 msk
gräslök finskuren
Salt

Gör så här

Tips!

Det är alltid trevligt att ringla lite extra olivolja på toppen av den syrade salladskålen innan servering.

Receptet ”Porchettamacka med syrad salladskål” är bra till picknicken eller utflykten. Du hittar receptet här i receptbanken.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (68)

(68)

Vad tycker du?

6 kommentarer

Lämna ett svar till H Avbryt svar

Kerstin

Hur länge ska det gotta till sej, innan man kan äta.?

Anna Mellberg

Hej Kerstin! Den kan ätas så fort du rört ihop den, detta är en ”snabbsyrning”. Men personligen tycker jag att den är godast efter ca 2 timmar i kylskåp. Hälsningar Anna på Zeta

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco