Syrad salladskål

RÖSTA PÅ RECEPTET (20)

(20)
10min

Snabbsyrad kål som passar perfekt på en matig macka eller som tillbehör till kött eller fisk.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1/2 huvud
salladskål fint strimlad
1 1/2 msk
2 msk
gräslök finskuren
Salt

Gör så här

Tips!

Det är alltid trevligt att ringla lite extra olivolja på toppen av den syrade salladskålen innan servering.

Receptet ”Porchettamacka med syrad salladskål” är bra till picknicken eller utflykten. Du hittar receptet här i receptbanken.

Lämna ett svar till H Avbryt svar

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.