Sommarsallad med helbakad halloumi

RÖSTA PÅ RECEPTET (31)

(31)
45min

Härlig sommarsallad med smaker från medelhavsköket tillsammans med en fräsch örtvinägrett

Receptet är framtaget i samarbete med Green Kitchen Stories.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
knippe sparris
1 frp
Halloumi, 250 g
1
citron
2 dl
gröna ärtor, frysta eller färska
1
litet knippe rädisor
200 g
färska jordgubbar
100 g
machesallad , eller baby spenat
Örtvinägrett
1
knipplök
2 nävar
färska örter, dill och basilika
salt
nymalen svartpeppar

Gör så här

Tips!

Du kan också använda Zetas risformade pasta av gröna ärtor & röda linser eller Zetas risformade pasta av röda linser, kikärtor & gröna ärtor.

Tips!

Du kan även grilla halloumin.

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.