Sommarsallad med helbakad halloumi

RÖSTA PÅ RECEPTET (59)

(59)
45min
Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Härlig sommarsallad med smaker från medelhavsköket tillsammans med en fräsch örtvinägrett

Receptet är framtaget i samarbete med Green Kitchen Stories.

Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 frp
Zeta kikärtsris
1
knippe sparris
1 frp
Halloumi, 250 g
1
citron
2 dl
gröna ärtor, frysta eller färska
1
litet knippe rädisor
200 g
färska jordgubbar
100 g
machesallad , eller baby spenat
Örtvinägrett
1
knipplök
2 nävar
färska örter, dill och basilika
salt
nymalen svartpeppar

Gör så här

Tips!

Du kan också använda Zetas risformade pasta av gröna ärtor & röda linser eller Zetas risformade pasta av röda linser, kikärtor & gröna ärtor.

Tips!

Du kan även grilla halloumin.

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

En 50-årig smakresa

I år firar vi 50 år av goda smakupplevelser.

Besök Zetas jubileumssajt

Pappardini med kyckling

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Följ oss på våra sociala kanaler

Frittata på grönkål och spaghetti

Animal welfare

Djurvälfärdsprogram där gårdarna följer EUs lagstiftning, men kraven är ännu tuffare.

Läs mer om animal welfare

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.