Sommarsallad med helbakad halloumi

RÖSTA PÅ RECEPTET (103)

(103)

RÖSTA PÅ RECEPTET (103)

(103)

Vad tycker du?

45min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Härlig sommarsallad med smaker från medelhavsköket tillsammans med en fräsch örtvinägrett

Receptet är framtaget i samarbete med Green Kitchen Stories.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
knippe sparris
1 frp
Halloumi, 250 g
1
citron
2 dl
gröna ärtor, frysta eller färska
1
litet knippe rädisor
200 g
färska jordgubbar
100 g
machesallad , eller baby spenat
Örtvinägrett
1
knipplök
2 nävar
färska örter, dill och basilika
salt
nymalen svartpeppar

Gör så här

Tips!

Du kan också använda Zetas risformade pasta av gröna ärtor & röda linser eller Zetas risformade pasta av röda linser, kikärtor & gröna ärtor.

Tips!

Du kan även grilla halloumin.

2 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (103)

(103)
Tack!

Sensommarvecka med italienska smaker

Måndag
Måndag
Pastasallad med vispad fetaost
Pastasallad med vispad fetaost
Tisdag
Tisdag
Sallad med kikärtor
Sallad med kikärtor
Onsdag
Onsdag
Snabb lasagne i stekpanna
Snabb lasagne i stekpanna
Torsdag
Torsdag
Lax i ugn med fetaost och oliver
Lax i ugn med fetaost och oliver
Fredag
Fredag
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Lördag
Lördag
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Söndag
Söndag
Saffransrisotto med pilgrimsmusslor och blåmusslor
Saffransrisotto med pilgrimsmusslor och blåmusslor