Sommarsallad med helbakad halloumi

RÖSTA PÅ RECEPTET (124)

(124)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

45min 10 ingredienser

Härlig sommarsallad med smaker från medelhavsköket tillsammans med en fräsch örtvinägrett

Receptet är framtaget i samarbete med Green Kitchen Stories.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4 port
mathavre
1
knippe sparris
1 frp
Halloumi, 250 g
1
citron
2 dl
gröna ärtor, frysta eller färska
1
litet knippe rädisor
200 g
färska jordgubbar
100 g
machesallad , eller baby spenat
Örtvinägrett
1
knipplök
2 nävar
färska örter, dill och basilika
salt
nymalen svartpeppar

Gör så här

Tips!

Du kan också använda Zetas risformade pasta av gröna ärtor & röda linser eller Zetas risformade pasta av röda linser, kikärtor & gröna ärtor.

Tips!

Du kan även grilla halloumin.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (124)

(124)

Vad tycker du?

2 kommentarer

Lämna ett svar till Arne Nilsson,Borås Avbryt svar

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...