Sommarsallad med helbakad halloumi

RÖSTA PÅ RECEPTET (97)

(97)

RÖSTA PÅ RECEPTET (97)

(97)

Vad tycker du?

45min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Härlig sommarsallad med smaker från medelhavsköket tillsammans med en fräsch örtvinägrett

Receptet är framtaget i samarbete med Green Kitchen Stories.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
knippe sparris
1 frp
Halloumi, 250 g
1
citron
2 dl
gröna ärtor, frysta eller färska
1
litet knippe rädisor
200 g
färska jordgubbar
100 g
machesallad , eller baby spenat
Örtvinägrett
1
knipplök
2 nävar
färska örter, dill och basilika
salt
nymalen svartpeppar

Gör så här

Tips!

Du kan också använda Zetas risformade pasta av gröna ärtor & röda linser eller Zetas risformade pasta av röda linser, kikärtor & gröna ärtor.

Tips!

Du kan även grilla halloumin.

2 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (97)

(97)
Tack!
Lämna ett svar till Ida Avbryt svar