Panzanella con Fagioli, bön- och brödsallad

RÖSTA PÅ RECEPTET (12)

(12)

Vad tycker du?

30min 7 ingredienser
Goda sommarerbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda sommarerbjudanden

I Italien äter man ofta denna bönsallad med dagsgammalt lantbröd i tärningar. Blandas med tomater, gurka, basilika och en god vinägrett.

Receptet är framtaget av Zeta.

Goda sommarerbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda sommarerbjudanden

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
6
tomater i bitar
1/2
gurka urkärnad i bitar
salt
1
liten rödlök fint hackad
25
basilikablad strimlade
2 fpk
Stora vita bönor sköljda och avrunna
3 skivor
rostat och finsmula lantbröd eller dagsgammalt lantbröd i tärningar
Vinägrett
1/2 tsk
salt
svartpeppar nymalen

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (12)

(12)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Grillat med italienska smaker

Grillad halloumi med zucchini och citron
Grillad halloumi med zucchini och citron
Fräst kål med italienska smaker och kycklingspett
Fräst kål med italienska smaker och kycklingspett
Grillad röding med sommarkål
Grillad röding med sommarkål
Rostade grönsaker med smulad fetaost
Rostade grönsaker med smulad fetaost
Bönor och grönkål till kryddiga kycklingben
Bönor och grönkål till kryddiga kycklingben
Krispigt grillad abborre
Krispigt grillad abborre
Grillad sparris med örtricotta
Grillad sparris med örtricotta
Salsicciaspett
Salsicciaspett