Bläckfisksallad med potatis och bönor

RÖSTA PÅ RECEPTET (6)

(6)
1tim

En fräsch medelhavssallad med bläckfisk, potatis och bönor med en härlig citrusdressing.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman och Karolina Sparring.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Bläckfisksallad med potatis och kikärtor
1
åttaarmad bläckfisk på cirka 1/2 kilo, rensad
1 tsk
salt
7-8
potatisar
1/2 dl
bladpersilja och mynta, grovhackad
Dressing
1
citron, finrivet skal och saft
1
vitlöksklyfta, finhackad
salt
peppar

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.