Bläckfisksallad med potatis och bönor

RÖSTA PÅ RECEPTET (9)

(9)

RÖSTA PÅ RECEPTET (9)

(9)

Vad tycker du?

1tim
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

En fräsch medelhavssallad med bläckfisk, potatis och bönor med en härlig citrusdressing.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman och Karolina Sparring.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Bläckfisksallad med potatis och kikärtor
1
åttaarmad bläckfisk på cirka 1/2 kilo, rensad
1 tsk
salt
7-8
potatisar
1/2 dl
bladpersilja och mynta, grovhackad
Dressing
1
citron, finrivet skal och saft
1
vitlöksklyfta, finhackad
salt
peppar

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (9)

(9)
Tack!

Veckomeny oktober

Måndag
Måndag
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Tisdag
Tisdag
Linsgryta med tomat och fetaost
Linsgryta med tomat och fetaost
Onsdag
Onsdag
One pot lasagne
One pot lasagne
Torsdag
Torsdag
Risottomix med Karl-Johansvamp
Risottomix med Karl-Johansvamp