Bläckfisksallad med potatis och bönor

RÖSTA PÅ RECEPTET (9)

(9)

Vad tycker du?

1tim 8 ingredienser

En fräsch medelhavssallad med bläckfisk, potatis och bönor med en härlig citrusdressing.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman och Karolina Sparring.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Bläckfisksallad med potatis och kikärtor
1
åttaarmad bläckfisk på cirka 1/2 kilo, rensad
1 tsk
salt
7-8
potatisar
1/2 dl
bladpersilja och mynta, grovhackad
Dressing
1
citron, finrivet skal och saft
1
vitlöksklyfta, finhackad
salt
peppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (9)

(9)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer